Jan Wagenaar geëerd tijdens Vriendendag

25 juli 2017 08:40

Jan Wagenaar was maandag de eregast bij de derde Vriendendag van Kortebaandraverijen.nl. De carrière van de legendarische trainer en pikeur kwam in de Klaverhal in Zoeterwoude uitgebreid aan bod. Zo kwamen al zijn overwinningen op de kortebaan voorbij en zorgde hij ook zelf voor een korte toelichting.

Wagenaar, aanwezig met kleindochter Ingrid, was tot tranen geroerd door de vele herinneringen en mooie woorden. Hij ging naar huis met 76 rozen voor zijn vrouw Annie, voor elke overwinning op de kortebaan één.

Martin Timmer (links) won voor het tweede jaar op rij de TipCompetitie. Hij kreeg de prijs uit handen van Ingrid Vermeer (kleindochter Jan Wagenaar) en Benjamin Hilgersom.

De Vriendendag is een jaarlijkse traditie geworden onder de trouwe kortebaanliefhebbers. Voorafgaand aan de kortebaan van Stompwijk komen zij samen, beschouwen de koers voor en doen mee aan een quiz. Ook worden de winnaars van de TipCompetitie van vorig jaar in het zonnetje gezet. Bovenal is het een gezellig samenzijn waarbij de liefde voor de kortebaan voorop staat. Na een lunchbuffet vertrekt iedereen met eigen vervoer richting de grasbaan in Stompwijk.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.