Winscore

Wil je in de eerste en tweede omloop (mits er nog zes combinaties over zijn) voor elke rit extra spanning? Speel dan winscore. Dit spel is vergelijkbaar met de voetbaltoto, behalve dat er geen gelijkspel bestaat.

Je zet bij alle ritten een horizontaal streepje bij het nummer waarvan jij denkt dat het paard doorgaat naar de volgende omloop. De minimuminzet is 2 euro. Het formulier haal je gratis op bij de totalisatorwagen. Het is niet mogelijk om jouw keuzes voor de Winscore mondeling bij de totalisatorwagen door te geven. Je kunt ook online de Winscore invullen.

Op het formulier zet je bij elke rit een horizontaal streepje.

Snelspel

Heb je geen idee welke paarden je moet invullen en wil je je daar ook niet in verdiepen? Vraag dan bij de totalisatorwagen om het snelspel. Je krijgt dan voor 2 euro een ‘random-ticket’ met een combinatie van favorieten en verrassingen. Je kunt net zoveel tickets kopen als je zelf wilt.

Uitbetaling

Ben je na de eerste of tweede omloop degene met de minste fouten? Dan krijg je uitbetaald. Des te minder mensen net zoveel fouten hebben gemaakt als jij, des te hoger de uitbetaling.

Je kunt op het formulier ook beide paarden van een rit aankruisen. Op deze manier maak je meerdere combinaties. Elke combinatie staat voor een aparte weddenschap. Bij een inzet van 2 euro levert dit bij 24 deelnemers onderstaand schema op.

Aantal ritten dubbel ingevuld Kosten in euro’s (bij een formulier van 2 euro)
0 2
1 4
2 8
3 16
4 32
5 64
6 128
7 256
8 512
9 1024

Online wedden

Klik op de banner om direct en eenvoudig een account aan te maken en ontvang een mooie welkomstbonus.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Lees meer

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.

Lees meer