Wedden op de baan

Je kunt jouw weddenschappen eenvoudig plaatsen bij de totalisatorwagen langs de baan. Deze staat altijd op een opvallende plaats en is niet te missen.

Het is het gemakkelijkste wanneer je zegt welk spel je wilt spelen, op welke nummers je wilt inzetten en voor welk bedrag. Je zegt bijvoorbeeld: ‘mag ik voor 2 euro winnend nummer 3 en 6?’ Na betaling krijg je de tickets mee. Heb je een winnende weddenschap? Dan kun je deze direct na de koers bij de totalisatorwagen verzilveren. Winnende tickets zijn een jaar geldig. Je kunt ze ook inleveren bij een andere kortebaan, op één van de Nederlandse drafcentra of op een andere ZEturf wedlocatie.

Formulieren

De Winscore moet je op een apart formulier invullen. Deze kun je gratis ophalen bij de totalisatorwagen en kun je inleveren bij alle loketten. Heb je de minste fouten, dan kun je dit formulier direct na de omloop al verzilveren bij de totalisatorwagen.

Ook je overige weddenschappen kun je invullen via een gratis formulier. Ben je nieuw op de kortebaan, dan is het echter gemakkelijker om je weddenschappen mondeling bij de kassa door te geven. Heb je een ingewikkelde weddenschap die je beter op een formulier kunt invullen, zoals duo en trio met meerdere combinaties, en heb je dit niet eerder gedaan? Dan kun je het beste hulp vragen aan een medewerker van ZEturf.

Uitbetalingen

Op het scherm bij de totalisator vind je de winnenduitbetaling per ingelegde euro per paard. Staat er bijvoorbeeld achter een paard 6,80 euro, dan krijg je bij een goede weddenschap van 10 euro 68 euro. Let op: deze uitbetalingen veranderen totdat de start is gevallen. Na de koers staan de uitbetalingen van alle weddenschappen op het scherm.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.