Fred Overdevest slaat dubbelslag in TipCompetitie

2 juni 2014 10:30

Fred Overdevest heeft hard toegeslagen in de TipCompetitie. De Stompwijker scoorde in Wognum het maximale aantal van 35 punten en werd daarmee dagwinnaar. En passant nam hij in het totaalklassement ook de leidende positie over van Tinus Boone. Dochter Isa Overdevest maakt het feest voor de nieuwe koploper compleet door in Wognum als tweede te eindigen.

Overdevest, op de foto naast Wim van Buytene, voorspelde Prince of Moor als winnaar en scoorde verder met Co Swagerman, Pricken en Wala Alki. Laatstgenoemde scoorde één punt meer dan Dumarion Metjo, die door bijloting uiteindelijk vierde werd, maar ‘slechts’ vier punten behaalde.

Isa Overdevest en Wil Verduin eindigden op een gedeelde tweede plaats. Beiden tipten Prince of Moor als winnaar en scoorden allebei ook met Co Swagerman, Pricken en Ton Jeu. Ook Kees de Bock en Ramon Roggen voorspelden de juiste winnaar.

Reuzensprong

In het totaalklassement maakte Overdevest een reuzensprong naar de bovenste plaats. De mede-eigenaar van Howings Kumpel en één van de organisatoren van de kortebaan in Stompwijk heeft acht punten voorsprong op de concurrenten Stefan de Groot, Pol de Jaeger en (Ome) Gé Hilgersom.

Wognum was de eerste kortebaan van de regio ‘West-Friesland’. Ook de volgende kortebaan in Venhuizen maakt onderdeel uit van deze deelregio. Tinus Boone blijft de leider van de regio ‘Zaanstreek’ na het behalen van de hoogste dagscore in Assendelft.

Alleen ‘Vrienden’ van de kortebaan kunnen deelnemen aan de TipCompetitie. Word dus zo snel mogelijk ‘Vriend’ en speel het gehele jaar mee met de TipCompetitie van Kortebaandraverijen.nl!

Bekijk de dagscore van Wognum en het totaalklassement na twee kortebanen.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.