Fred Frelin op weg naar tipcompetitiezege

27 september 2013 13:04

Fred Frelin kan de eerste prijs in de tipcompetitie bijna niet meer ontgaan. De liefhebber breidde zijn voorsprong in Roden en Lisse verder uit tot 21 punten. Dit is normaal gesproken voldoende om nummer twee Violette Venneman in ’t Zand van zich af te houden.

De strijd om de derde plaats is nog wel spannend. Piet Zwart heeft momenteel deze positie in handen, maar heeft slechts drie punten voorsprong op Leon Zoetemelk. Ook Kees de Bock, Martin Timmer, Henk Timmer en Kees Duijnisveld maken met een goede score in ’t Zand nog aanspraak op het brons.

Duijnisveld staat bovendien bovenaan in de derde periode. Hij heeft zeven punten voorsprong op Anita Blijleven. Ook Ferry Elderbroek, Fred Frelin en Fabian Bakker maken nog kans.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de drie periodes (Leon Zoetemelk won de eerste, Violette Venneman de tweede) en het totaalklassement (prijzen voor de plekken 1 t/m 3) vindt waarschijnlijk plaats in ’t Zand. Uiteraard moet er wel zekerheid zijn wie welke prijs heeft verdiend. Bij afwezigheid of geen zekerheid zoeken wij een ander passend moment om de prijs te overhandigen. Graag horen wij van alle bovenstaande namen of zij in ,t Zand aanwezig zijn. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Dagprijzen

De dagprijzen in Roden en ’t Zand gingen naar respectievelijk Cheyenne van den Bosch en George van der Loos. Van den Bosch scoorde in Roden met de verrassende winnaar Zero Option Lane. Iper Flying, Co Swagerman en Yankee Attack waren haar andere puntenpakkers. Van der Loos hield Henk Timmer achter zich op basis van het tijdstip van invullen. Hij haalde in Lisse punten met Classic Groenhof, Blackpearl Trans R, Black Beauty Venus en Qualva Nonentais.

Bekijk de tussenstand na Lisse.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.