Extra kortebaan in Emmeloord op woensdag 21 juli

14 juli 2021 06:43

De Kortebaanbond heeft een extra kortebaan aangekondigd op woensdag 21 juli op de grasbaan van Emmeloord. De koers vervangt de geannuleerde langebaanmeeting op deze dag. De eerste start is om 16.00 uur.

Het bestuur van Emmeloord meldde begin deze week dat de meeting van 21 juli is geannuleerd, omdat de organisatie niet kon voldoen aan de aangescherpte coronaregels. Dit maakte de weg vrij voor een kortebaan, al heeft dit wel als gevolg dat er geen publiek bij aanwezig kan zijn.

Live beelden

BES Event Service verzorgt voor de liefhebbers voor een livestream. De beelden hiervan zijn te zien op deze website.

De inschrijving sluit bij uitzondering één dag voor de kortebaan (dinsdag 20 juli bij de SNDR), vanwege de bezetting op het bondskantoor. Uiteraard is het deelnemersveld daarna te vinden op deze website. Later volgt ook een voorbeschouwing met tips. Ook op donderdag 5 augustus vindt er een kortebaan plaats op de grasbaan van Emmeloord.

Online wedden

Omdat de kortebaan plaatsvindt zonder publiek, kun je alleen online een weddenschap plaatsen. Maak een account aan bij ZETurf via onderstaand linkblok en krijg een mooie welkomstbonus!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.