Kortebaandag: Extra ‘aandelen’ Super Vrienden te winnen

19 april 2019 14:25

Alle al aangemelde Super Vrienden en iedereen die zich op de Kortebaandag in Alkmaar opgeeft, maakt kans op een extra aandeel in het paard Emi van Jip en mogelijk ook Gaya Vip. Kortebaandraverijen.nl geeft, afhankelijk van het aantal aanmeldingen op dat moment, namelijk nog tien of twintig Super Vrienden lidmaatschappen weg.

Voorwaarde is wel, naast dat je je al hebt aangemeld als Super Vriend, dat je je tijdens de Kortebaandag op maandag 22 april (Tweede Paasdag) meldt bij de redactie van Kortebaandraverijen.nl op Drafcentrum Alkmaar. Op basis hiervan wordt een lijst opgesteld. Vervolgens loten wij voorafgaand aan de kortebaan van Assendelft (exacte locatie en tijdstip volgen) wie de extra aandelen in hun bezit krijgen.

De keuze voor tien of twintig extra ‘aandelen’ hangt af van het aantal aangemelde Super Vrienden op dat moment. Wanneer wij beslissen dat het aantal inschrijvingen niet hoog genoeg is om ook Gaya Vip tijdens het kortebaanseizoen te huren van eigenaar Jan Beemsterboer, geven wij tien lidmaatschappen weg. Gaan wij wel voor een tweede paard en zijn er nog twintig ‘plekken’ over, dan verhogen wij het aantal prijswinnaars.

Aanrader

Naast het winnen van een extra aandeel is het voor alle Super Vrienden en overige liefhebbers een aanrader om naar Drafcentrum Alkmaar te komen. Emi van Jip, Gaya Vip en het mogelijke derde paard (wanneer één van de paarden niet voldoet of om een andere reden niet kan deelnemen) Fip Junior zijn op deze koersdag aanwezig. Daarnaast is de Megasprint een mooi sportief hoogtepunt van de koersdag waarbij meerdere kortebaners en nieuwe talenten de strijd met elkaar aangaan. Bovenal is het een uitstekende gelegenheid om bij te praten of kennis te maken met andere Super Vrienden en overige liefhebbers. Tijdens de Kortebaandag kom je al helemaal in de stemming voor het nieuwe seizoen!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.