Deelnemersveld voor virtuele kortebaan

24 maart 2020 11:29

In deze coronatijd zonder sport gaan wij virtueel kortebanen! Vanaf donderdag zenden wij op Facebook elke dag twee ritten van deze kortebaan uit. Dit zijn beelden van kortebanen van de afgelopen jaren. De winnaar gaat door naar de volgende omloop. Bij de loting proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden dat paarden elkaar ook daadwerkelijk op de kortebaan hebben getroffen, zodat wij beelden kunnen laten zien.

Nadat iedereen de afgelopen dagen zijn favoriete paard van de afgelopen twee jaar heeft doorgegeven, hebben wij hiervan 24 paarden geselecteerd die mee kunnen doen. Hiervoor hebben wij een formule gehanteerd van het aantal stemmen, de winsom van de afgelopen twee jaar en het aantal starts. Deze laatste twee criteria waren nodig om zoveel mogelijk paarden met veel ritten in de benen aan de start te hebben. Dit vergroot de kans op beelden.

Vanaf nu kan iedereen meedoen aan de Tipcompetitie. Geef vier paarden, je naam en je mailadres door op onderstaand formulier. Voor de juiste eindwinnaar krijg je drie bonuspunten. Het maakt niet uit welke kortebaan je aankruist. De winnaar van deze eenmalige dagprijs krijgt tijdens het kortebaanseizoen een kleine prijs. Uiteraard gaat het vooral om de eer!

De loting van de eerste omloop

1. Viking Cehere
2. Southwind Raptor
3. Fip Junior
4. Ronny Brandt
5. Panic Launcher
6. Contador
7. Blackpearl Trans R
8. Barbert
9. Gaya Vip
10. Hero Baldwin
11. Blue Diamond As
12. Doc Holiday
13. Bizar Zandbergen
14. Chief One
15. Emi van Jip
16. Calistokingsdeep
17. Columbine Lep
18. Dutch Buitenzorg
19. Lordspirit
20. Chaman Rapida
21. Cha Cha Cha
22. Boucher le Blanc
23. Archange de Jiel
24. Eliot Charisma

Het aantal reacties was overweldigend, dank daarvoor. Helaas hebben de paarden Obelix West, Donate Groenhof, Gently Boko, Cattiva Byd, Evison, Fullrich v Assum, Casanova, Every’s wish, Tador Dry en Verseau Blue de startlijst niet gehaald. Zij zijn uitgeloot.


Bekijk de loting terug.

Uitzending

Vanaf donderdag zenden wij elke dag om 9.30 uur en 15.30 uur een confrontatie uit. Je krijgt dan gelijk de loting voor de tweede omloop. Op Kortebaandraverijen.nl houden wij bovendien het programma bij. Je bent dus direct weer bij wanneer je een rit hebt gemist. En om het kortebaangevoel zo echt mogelijk te maken, kun je ook het koersverloop volgen op Twitter.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.