Twee oud-winnaars aan de start bij kortebaan in Sassenheim

15 juni 2022 08:19

Ronny Brandt en Eliot Charisma keren vrijdag als oud-winnaars terug bij de kortebaan in Sassenheim. De twee paarden wonnen de koers op de Teijlingerlaan in respectievelijk 2018 en 2019. Ook dit jaar behoren de paarden tot de favorieten. De aanvang is 13.00 uur. De start valt omstreeks 13.30 uur.

Vier jaar geleden maakte Ronny Brandt in Sassenheim een spetterend debuut op de kortebaan. De ruin van Stal de Groningers won direct de koers en legde de basis voor een mooie carrière. In totaal heeft hij al zes overwinningen achter zijn naam staan. In 2019 kroonde hij zich tot ‘paard van het jaar’. Dit seizoen eindigde hij bij zijn enige start als tweede in Wognum.

Eliot Charisma keert terug van blessureleed. De ruin van eigenaresse Anja Jonkman liep vorig jaar in ’t Zand zijn laatste koers. Hij eindigde die dag als tweede. Eliot Charisma heeft in zijn carrière maar liefst tien overwinningen achter zijn naam staan.

Kwaliteit

Hoewel er slechts zestien paarden aan de start komen, heeft de Stichting Harddraverij Sassenheim over de kwaliteit niets te klagen. Met Southwind Raptor komt de grootverdiener onder de kortebaners aan de start. De ruin liep inmiddels al bijna 35.000 euro aan prijzengeld bij elkaar. Ook Chief One is een heuse klasbak. Hij won vorig jaar maar liefst drie kortebanen.

Online wedden

Je hoeft vrijdag niet in de rij te staan voor een weddenschap op de kortebaan in Sassenheim. Je kunt jouw weddenschappen ook online plaatsen via onderstaande banner. Als nieuwe klant maak je bovendien aanspraak op een welkomstbonus van 60 euro. Je kunt ook hier klikken!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.