Eliot Charisma gaat voor vierde zege in Roden

24 september 2018 13:00

Eliot Charisma is woensdag de favoriet tijdens de kortebaan van Roden op de Norgerweg. De ruin won dit seizoen al drie kortebanen, waaronder die van vorige week in Enkhuizen. In totaal komen er 24 paarden aan de start. De aanvang is 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur.

Lindsey Pegram, de koploper in het pikeursklassement van 2018, is de pikeur van Eliot Charisma. Zij heeft tevens Calistokingsdeep voor de sulky. Ook deze ruin zal op veel steun van de wedders kunnen rekenen. De troef van eigenaartrainer Arnold de Wit was dit jaar de beste in Santpoort en Purmerend.

Kanshebbers

Ook Nederlands kampioen Doc Holiday is van de partij op de Norgerweg. Janus Boshoeve, die direct won bij zijn debuut in Hillegom, maakt in Roden zijn tweede opwachting op de kortebaan. Boucher le Blanc, de winnaar van de kortebaan vorige week in Medemblik, is tevens van de partij. Deze drie paarden behoren woensdag eveneens tot de kanshebbers.

De lokale favorieten, de paarden van Stal de Groningers, treffen het niet met de loting. Diesel Scott (de winnaar van vorig jaar) treft Calistokingsdeep, terwijl Ronny Brandt het moet opnemen tegen Eliot Charisma. Crazy Lover heeft Nederlands Kampioen Doc Holiday geloot, terwijl nieuwkomer Spirit Scott de strijd aangaat met de vooral in de eerste omlopen snelle Lordspirit.

Wedden

Runnerz heeft een mooie aanbieding voor alle kortebaanliefhebbers. Iedereen die nu een account aanmaakt op de website van de wedorganisatie en inzet op de kortebaan Roden kan een welkomstbonus van maar liefst 25 euro krijgen! Je bestudeert thuis op je gemak de deelnemers, hoeft niet in de rij te staan en zet via Runnerz.nl direct in! Klik op onderstaande banner of hier en meld je aan!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.