Zestien paarden aan de start in Heemskerk

30 augustus 2022 13:05

In Heemskerk komen donderdag zestien paarden aan de start. Bekijk hieronder het deelnemersveld. De aanvang van de koers op de Marquettelaan is 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur. Let op: er wordt gekoerst volgens het principe Grand-16!

Het is opvallend dat de twee favorieten direct tegen elkaar lopen. Candy Blue Chip en Southwind Raptor zijn de te kloppen paarden. Beide paarden wonnen dit seizoen al twee keer. De verliezer van deze confrontatie plaatst zich waarschijnlijk via de tussenronde alsnog voor de tweede omloop.

Epoque verwachten we als winnaar van Voorschoten opnieuw in de uitslag. Hetzelfde geldt voor de snelle Panic Launcher die na een aantal mindere starts weer wat beter op dreef lijkt te komen. Ferran Convital maakte indruk met zijn tweede plaats bij zijn debuut in Voorschoten. De ruin is echter wat druk en daarom onvoorspelbaar. Thuisfavoriet Doc Holiday komt terug van een blessure en moet daarom worden afgewacht.

ONZE TIP: 1. CANDY BLUE CHIP (nr. 7) 2. SOUTHWIND RAPTOR (nr. 8). 3. EPOQUE (nr. 14) 4. PANIC LAUNCHER (nr. 1)
Outsiders: Doc Holiday (nr. 9) en Ferran Convital (nr. 11)

Omdat Heemskerk niet deelneemt aan ons promotieplan ontbreekt de uitgebreide voorbeschouwing. De video verschijnt daarom ook niet op onze website. Wil je de beelden na afloop in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan als Vriend.

Online wedden

Je hoeft donderdag niet in de rij te staan voor een weddenschap op de kortebaan in Heemskerk. Je kunt jouw weddenschappen ook online plaatsen via onderstaande banner. Als nieuwe klant maak je bovendien aanspraak op een welkomstbonus van 60 euro. Je kunt ook hier klikken!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.