Snelle Candy Blue Chip maakt rentree in Enkhuizen

13 september 2022 12:55

Candy Blue Chip keert donderdag terug op de kortebaan in Enkhuizen. Eén van de smaakmakers van dit seizoen moest pechvol wegens een blessure de koers in Heemskerk laten schieten. De merrie van Stal de Groningers is gelukkig op tijd hersteld voor de kortebaan op de Paktuinen en is logischerwijs de grote favoriet. De aanvang is 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur.

Let op: Grand-16!

In Egmond aan den Hoef maakte Candy Blue Chip twee maanden geleden haar debuut. Ze won direct. Na drie teleurstellende starts liet ze in Bemmel haar grote kwaliteiten weer zien. De merrie won op een manier die verraadt dat het vermoedelijk dit seizoen niet bij deze twee zeges blijft.

Twee weken geleden raakte ze in Heemskerk betrokken bij een ongeval met een uitgebroken paard. Ze liep een snijwond op in haar been en de verwachting was dat ze enkele weken was uitgeschakeld. Gelukkig viel de schade mee en kan ze donderdag in Enkhuizen weer starten. Het spelende publiek zal haar ongetwijfeld bombarderen tot favoriet.

Candy Blue Chip (links) was in Bemmel een klasse beter dan de rest.

Titelverdediger

Stal de Groningers heeft met Panic Launcher nog een kanshebber. De merrie verdedigt haar titel op de Paktuinen. Na een aantal mindere starts heeft ze haar beste vorm weer gevonden. Hiermee moet ze in Enkhuizen weer mee kunnen doen om de winst.

Ook Eliot Charisma is kansrijk. De ruin is één van de grootverdieners van het circuit. Hoewel hij na een blessure, opgelopen vorig jaar in ’t Zand, niet in de allergrootste vorm lijkt te steken, is hij goed genoeg om opnieuw te strijden om de prijzen.

De paarden van de familie Swagerman behoren tot de lokale favorieten. Joep Swagerman en King Fanatic zijn op basis van hun prestaties niet de grootste kanshebbers. Echter, in het verleden wisten de paarden van de enthousiaste eigenaren uit Andijk al eens te verrassen op de Paktuinen.

Online wedden

Je hoeft donderdag niet in de rij te staan voor een weddenschap op de kortebaan in Enkhuizen. Je kunt jouw weddenschappen ook online plaatsen via onderstaande banner. Als nieuwe klant maak je bovendien aanspraak op een welkomstbonus van 60 euro. Je kunt ook hier klikken!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.