De Kortebaanbus gaat rijden!

25 februari 2013 14:34

Bij voldoende inschrijvingen gaat de Kortebaanbus voor het eerst rijden op vrijdag 10 mei naar de kortebaan van Wognum. Busondernemer Th. Lubbe Reizen en Hilgersom Tekstproducties hebben dit besluit genomen na het bestuderen van de reacties op de enquête op Kortebaandraverijen.nl.

78 Liefhebbers stuurden een reactie. Daarvan waren er 53 bijzonder positief en wensten de organisatie veel succes met het verder uitwerken van, wat zij vonden, het lumineuze idee. Uit de reacties van de ‘nee-stemmers’ maken de initiatiefnemers op dat zij niet voor altijd nee zeggen, terwijl ook de ‘ja-stemmers’ niet voor altijd zeggen mee te gaan.

Route

Voor de organisatie aanleiding om de bus incidenteel in te zetten en op één route. Wognum (10 mei), Bemmel (13 augustus), Medemblik (16 september), Roden (25 september) en ’t Zand (14 oktober) komen hiervoor in aanmerking.

De bus naar Wognum vertrekt in Wateringen en gaat via Rijswijk naar de A4. Via Zoeterwoude, de N206, de A44, de A4, A10, A8 en de A7. De opstapplaatsen zijn vooralsnog Wateringen (Kerkstraat), Rijswijk (Prinses Beatrixlaan), Zoeterwoude (carpoolplaats bij de A4), Leiden Transferium, Sassenheim (NS-station) en Zaandijk (A7 nabij afslag 2). De route en opstapplaatsen zijn voorlopig en afhankelijk van de inschrijvingen.

Informatie over inschrijvingen en tarieven volgen. De organisatie staat echter geheel open voor alle suggesties!

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.