Dagprijs tipcompetitie voor Fred Frelin

13 augustus 2012 19:41

Het was moeilijk punten scoren in De Lier. De favorieten faalden en de outsiders gingen er met de ‘punten’ vandoor. Hierdoor was 26 punten voldoende voor de dagwinst. Vier deelnemers behaalden deze score. De zege ging naar Fred Frelin die het formulier als eerste invulde.

Ook de toppers in het totaalklassement en de tweede periode scoorden minimaal. Hierdoor veranderde er weinig. Violette Venneman behoudt de leiding in het totaalklassement. In de tweede periode heeft Henk Timmer een kleine voorsprong genomen op Marien Rozing en Leo Schilder.

Prijzen

Voor de prijzen is gelukkig een oplossing gevonden. Hilgersom Tekstproducties en onze nieuwe sponsor/adverteerder Zweeler zullen samen zorg dragen voor (kleine) prijzen. Zweeler organiseert spellen waarmee je je met kennis van sport kunt meten met anderen. Schrijf je in en speel mee door een team samen te stellen voor elk groot sportevenement of grote competitie. Voor een klein bedrag (5-7 euro) heb je dagen, weken en soms zelfs maanden spelplezier. Bovendien kun je mooie prijzen winnen!

Over de prijzen voor de tipcompetitie van Kortebaandraverijen.nl volgt binnenkort meer informatie.

Bekijk hier de tussenstand na De Lier.

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.