Classic Groenhof fraai tweede op Duindigt

7 oktober 2013 10:32

Classic Groenhof heeft zondag een mooi resultaat geboekt door met Hugo Langeweg sr. op de sulky tweede te worden tijdens de vijfde koers op Duindigt. De strijd over 2000 meter werd gewonnen door stalgenoot Capriatitranss R, gereden door Hugo Langeweg jr.

Tijdens het interview met speaker Rogier den Dekker direct na de koers was Langeweg jr. uiteraard blij met zijn zege, maar was hij ook zeer te spreken over het optreden van de als tweede gefinishte vierjarige merrie, die onlangs de finale haalde tijdens de kortebaan van Lisse. “Ze heeft een wat mindere periode achter de rug, maar dat lijkt nu voorbij. Ze is opgeknapt op de kortebaan.”

Iper Flying maakte zijn opwachting tijdens de zesde rit van de middag, een sprintkoers over 1609 meter. De winnaar van de kortebanen in Heemskerk en Medemblik nam even de leiding, maar moest deze al snel afstaan aan de latere winnaar Ygold van Ranum met Peter Strooper. Tijdens het uitkomen van de laatste bocht kwam de combinatie met Aad Pools op de sulky in moeilijkheden en werd uitgeschakeld.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.