Cash Hammering verrast in De Lier

11 augustus 2012 17:39

Cash Hammering heeft in De Lier voor een grote verrassing gezorgd. De twaalfjarige hengst legde in het Westland de concurrentie met gemak zijn wil op en draafde met Lindsey Pegram op de sulky onaangevochten naar de zege. Sin City Dream legde beslag op de tweede plaats, voor Zephir en Unreal Dragon.

De pupil van trainer Cees Hetteling baarde opzien door tijdens de tweede omloop de gedoodverfde favoriet Black Beauty Venus na een kamprit te verslaan. Ook Zephir moest er tijdens de halve finale aan geloven, wat de overwinning nog meer glans gaf. Het spelend publiek werd verrast door de plotselinge zege. Mede door het stilstaande nummer tijdens de eerste omloop bracht Cash Hammering ‘slechts’ € 27,50, maar een winnend ticket vanuit de tweede omloop was goed voor maar liefst € 161,10 per ingelegde euro.

Sin City Dream legde na een zware strijd beslag op de tweede plaats. De zevenjarige ruin met Manon Pools op de sulky is in De Lier altijd goed in vorm, maar kon niets inbrengen tegen de ontketende Cash Hammering. Zephir met Denise Pennekamp schakelde prima paarden als Willie Luciano, Yfrie Beemd en Umberto uit, maar moest genoegen nemen met de derde plaats. De bijgelote Unreal Dragon won tijdens de halve finale nog wel de eerste rit van Sin City Dream, maar werd uiteindelijk moegestreden vierde.

Lees een uitebreid koersverslag vanaf vrijdag 17 augustus in het magazine Draf & Rensport.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.