BES en Kortebaanbond nu ook schriftelijk akkoord

3 oktober 2013 13:09

Nadat BES Event Service en de Kortebaanbond voor het seizoen al een mondeling akkoord hadden bereikt, hebben beide partijen nu ook schriftelijk ingestemd met een langere samenwerking. Voorafgaand aan de kortebaan van Lisse tekenden zij een contract voor opnieuw vijf jaar.

BES Event Service uit Noordwijkerhout verzorgt sinds 2009 de techniek op en rond de kortebaan. In het eerste jaar brak het bedrijf van Bjorn Waterreus de ban met de finishapparatuur. Tot het seizoen van 2008 moest de rechter van aankomst achter een gespannen lijntje ter hoogte van de finish de winnaar aangeven. Ook zorgde BES Event Service voor fraaie videoschermen langs een aantal banen.

Waterreus gaf voor het seizoen al aan content te zijn met de samenwerking met de Kortebaanbond. “De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier op de kortebaan gewerkt. We gaan de komende jaren op dezelfde voet verder. Achter de schermen blijven wij uiteraard op zoek naar vernieuwing.”

BES Event Service heeft zich inmiddels ontpopt tot een niet meer weg te denken schakel binnen de kortebaanwereld. “Ik denk dat wij qua techniek de sport een stap verder hebben geholpen. In het eerste jaar was alles nog spannend. Elke baan was anders en daar moesten we op inspringen. Inmiddels is het routinewerk geworden. Het maakt deel uit van onze bedrijfsvoering. Alle medewerkers zijn op de hoogte. Ik hoef er niet elke keer zelf naar toe. Ik kan de jongens met een gerust hart op pad sturen.”

Foto: www.supersprinters.nl

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.