Bernhard van der Pols leidt in tweede periode

10 juli 2012 14:54

De afgelopen twee kortebanen waren voor de tipcompetitie totaal verschillend. In Egmond aan den Hoef scoorden de favorieten, in Warmond ging de winst naar een outsider. Drie deelnemers tipten Appie Swagerman zaterdag als winnaar. Dat leverde hen 11 bonuspunten op. Logischerwijs domineren zij de dagprijs.

Bernhard van der Pols bleek de winnaar in Warmond. Hij scoorde 23 reguliere punten, maar met bonuspunten kwam hij uit op 34, één meer dan Patricia van Duivenvoorde. Omdat de liefhebber uit Voorschoten 24 punten had gescoord in Egmond aan den Hoef nam hij tevens de leiding in de tweede periode. Leo Schilder volgt op één punt achterstand.

Ted Bruijn kende een goede dag in Egmond aan den Hoef. Hij scoorde het maximale aantal van 35 punten met Blackpearl Trans R als winnaar en Attila, Viva’s Limburgia en Ton Jeu als overige puntenpakkers.

Aan de kop van het klassement staat nog altijd Peter Welp. Na Egmond aan den Hoef moest hij even zijn leidende positie afstaan aan Daan IJperlaan, maar een mindere score van de laatst genoemde deelnemer in Warmond, gaf de winnaar van de eerste periode zijn koppositie terug.

Bekijk de tussenstand na de kortebaan van Warmond.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.