AUDIO: John de Leeuw over een bewogen middag

21 juni 2019 09:06

John de Leeuw beleefde in Sassenheim een bewogen middag. Aan de ene kant had hij genoten van de prestaties van zijn Ronny Brandt, die op de Teijlingerlaan enorm veel karakter toonde door gerespecteerde tegenstanders keer op keer na een kamprit te verslaan. Anderzijds was de zesvoudig kortebaankampioen betrokken bij een flinke botsing, waarna De Leeuw hard in aanraking kwam met het asfalt. Genoeg om over na te praten dus.

Uiteraard was De Leeuw zeer te spreken over de onverzettelijkheid van Ronny Brandt, die hem in Sassenheim een finaleplaats opleverde. “Ik ben enorm tevreden. Het paard heeft vanmiddag flink zijn beest gedaan en optimaal gepresteerd. Tijdens de finale was Eliot Charisma gewoon frisser.”

De Leeuw zal ook op zoek moeten naar een nieuw tenue, want na de botsing met Calistokingsdeep en Lindsey Pegram is deze flink gehavend. “Kijk naar m’n buis, daar zit een flink gat in. Je ziet hoe hard het is aangekomen. Ik ben blij dat ik een bodyprotector aan had. Die vergeet ik nooit meer.”

Beluister hieronder het hele interview terug.

Of download als MP3.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.