Attila wint thuiswedstrijd in Schagen

3 september 2012 17:34

Attila heeft de kortebaan van Schagen gewonnen. De pupil van trainer Cees Hetteling liep over de Nieuwstraat een thuiswedstrijd en won, net zoals vorig jaar, voor eigen publiek. At Full Speed finishte als tweede, voor Wala Alki en Black Beauty Venus.

Met de zege nam pikeur Ruud Pools op een gepaste manier afscheid van de vijfvoudig kortebaanwinnaar. De vijfjarige ruin overschreed in Middenbeemster al de winsomgrens en kan daarom niet meer met Ruud Pools vanaf de basisafstand starten.

Waar Attila de koers won, was At Full Speed de smaakmaker van de middag. De vijfjarige merrie met Frans van der Blonk op de sulky versloeg sterke kortebaners als Ton Jeu, Victory Boy S en Black Beauty Venus. Attila kende een soepeler koersverloop, met onder andere het stilstaande nummer in de derde omloop.

Black Beauty Venus beleefde een mindere dag. Met pijn en moeite bereikte de winnaar van Wateringen en Noordwijk de vierde omloop, waarin At Full Speed dravend te snel was. Tijdens de troostfinale ging de zevenjarige ruin twee keer van de benen.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.