Archange de Jiel gaat voor hattrick in Medemblik

15 september 2022 16:00

Archange de Jiel kan maandag zorgen voor een unieke hattrick in Medemblik. De ruin van Stal de Groningers kan na zijn overwinningen in 2019 en 2021 voor de derde keer op rij de winst pakken tijdens de kortebaan op de Nieuwstraat. De aanvang van de koers is 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur.

De titelverdediger voelt zich duidelijk op zijn gemak in Medemblik. Tijdens zijn fraaie carrière kwam hij 28 keer aan de starts en boekte vier overwinningen. Twee keer won hij in Beverwijk en twee keer in Medemblik. Maandag is Archange de Jiel met pikeur Demi Veenstra opnieuw één van de kanshebbers in het veld van in totaal zestien deelnemers.

Concurrent

Zijn grootste concurrent komt uit de eigen stal. Candy Blue Chip zegevierde dit seizoen al in Egmond aan den Hoef en Bemmel. Beide keren deed ze dit met groots machtsvertoon. Donderdag komt ze ook in actie in Enkhuizen. In Medemblik is ze maandag overduidelijk het te kloppen paard.

Jocke Cane, de winnaar van Zwanenburg, is een andere kanshebber. De troef van eigenaar Piet Siderius was na een mindere periode sterk verbeterd in Purmerend. In de derde omloop gooide hij met een galoppade op het beslissende moment zijn eigen glazen in. Wanneer hij de stijgende lijn doortrekt, zijn er kansen in Medemblik. Ook Hero Baldwin, eerder deze maand winnaar in Heemskerk, doet mee om de prijzen.

Online wedden

Je hoeft maandag niet in de rij te staan voor een weddenschap op de kortebaan in Medemblik. Je kunt jouw weddenschappen ook online plaatsen via onderstaande banner. Als nieuwe klant maak je bovendien aanspraak op een welkomstbonus van 60 euro. Je kunt ook hier klikken!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.