Appen: ‘Southwind Raptor de nieuwe Zero Option Lane’

25 september 2019 19:55

Welk paard wint de komende kortebaan? En hoe kun je de Winscore het beste invullen? Redactieleden Ruud, Benjamin en Mathieu hebben hier allemaal een mening over. En dan bemoeit kenner Leon zich er ook nog eens mee. Op Whatsapp bestoken ze elkaar met tips en meningen.

Mathieu: Loting van Lisse staat online. Het duurde even om alle favorieten precies uit elkaar te loten… 😉 Nee hoor, volgens mij waren er computerproblemen en duurde het daarom zo lang.

Leon: Komt de familie Wagenaar eindelijk weer eens naar de kortebaan, loten ze met Fabiene tegen Doc Holiday!

Benjamin: Fip Junior voor de derde kortebaan achterelkaar achterom is ook geen pretje…

Leon: Inderdaad en Gaya Vip heeft ook een even nummer. Wanneer John Dekker ze allebei had gereden, dan had in elk geval één van de twee een oneven nummer hebben gehad.

Mathieu: Ik zal alvast mijn licht hierop laten schijnen. Vanuit Roden gaat dat wellicht wat lastig. Ik denk John de Leeuw of Lindsey Pegram.. Ik denk 2-0! Nee, ik hoop eigenlijk op de Doc Holiday van Enkhuizen, een goede Eliot Charisma en een Southwind Raptor zonder galoppades. Dan gaan we echt ritten krijgen hoor! Wanneer deze paarden falen, vergroot dat de kansen van Archange de Jiel en Chief One. Daar kun je tenminste van op aan. 1 – 4 – 6 – 7 – 9 – 11 – 14 – 15 – 18 – 20 – 22 – 24. Zo zullen jullie hem ook wel invullen, behalve Ruud dan. Die moet na Roden waarschijnlijk nog een keer alles tegenspelen om nog enigszins bij ons in de buurt te blijven. Als je dat in Lisse doet, heb je waarschijnlijk echt twaalf fout. De Winscore is deze keer gewoon rente voor je geld.

Ruud: Ik ga er van uit dat de Winscore van Roden positief uitpakt voor mij, dus heb ik er genoeg aan om in Lisse mijn positie te consolideren! 2 – 4 – 5 – 7 – 9 – 11 – 14 – 15 – 18 – 20 – 22 – 24. Mijn winnaar is Doc Holiday! Jammer voor Fabiene, die had ik een ander debuut toegewenst. Trouwens knap die loting! Alle favorieten ontlopen elkaar, geen Stal de Groninger tegen Stal de Groningers en geen debutanten tegen elkaar. Hoe groot is de kans dit voor elkaar te boksen? NIHIL!

Leon: Ben nog steeds benieuwd naar dat lotingsysteem, ik denk dat het gewoon een Excel-bestand is wat handmatig is in te vullen.

Mathieu: Alle verenigingen hebben hiervoor betaald. Mag dan aannemen dat het meer is dan slechts een Excel-bestand.

Benjamin: 1 – 4 – 6 – 7 – 9 – 11 – 14 – 15 – 18 – 20 – 22 – 24. De Doc Holiday van Enkhuizen wint dit fluitend, maar ja, het zijn geen machines… Heb Southwind Raptor dit keer buiten de favorieten gehouden in de voorbeschouwing, dus die zal in Lisse wel weer flink hoge ogen gaan gooien…

Leon: 1 – 4 – 6 – 8 – 9 – 11 – 14 – 15 – 18 – 20 – 22 – 24.

Benjamin: Kies jij nou voor Hariesine in plaats van Southwind Raptor?

Leon: Dat is nergens op gestoeld, slechts een voorgevoel..

Benjamin: Weet niet zo goed wat ik met jouw voorgevoel moet, Leon. Jij voorspelde voor Roden Dutch Buitenzorg als winnaar, maar koos in de Winscore voor zijn tegenstander McSpirit…

Mathieu: Vroeger hadden we Kibo Wix. Dat was springen of winnen! Als wedder moet je eraf blijven en af en toe je verlies nemen of er altijd voor gaan!

Leon: Winscore is toch een ander spel?

Ruud: Eerste tekenen van dementie als je het mij vraagt…

Benjamin: Jij bent niet aan het voorspellen, Leon, maar aan het indekken..

Leon: Dat doen jullie met jullie voorbeschouwingen eigenlijk ook. Daar staan ook vaak twee paarden uit één rit genoemd als kanshebbers. Handig voor de spelers van het duo- en trio-spel om deze rit dan ook mee te nemen.

Benjamin: Leon scoort gewoon nog een punt ook met die McSpirit! Stand Winscore-Competitie na Roden: Benjamin 195, Leon 193, Mathieu 190 en Ruud 179.

Ruud: Ik had er gewoon nog twee goed!

Leon: Heb ik mijn winnaar eigenlijk al genoemd? Eliot Charisma! Ik hoop op een finale tussen Doc en Eliot, twee paarden die op eigen kracht een kortebaan kunnen winnen.

Benjamin: Eigenlijk is Southwind Raptor de nieuwe Zero Option Lane. Hoe zei jij dat altijd Leon? ‘Met Zero…..’

Leon: ‘….. weet je het nooit!”

Wedden

Wanneer je een nieuw account aanmaakt en minimaal 50 euro inzet, krijg je een welkomstbonus van maar liefst 25 euro. Profiteer van deze aanbieding door op onderstaande banner of hier te klikken!

 

De Winscore is deze keer gewoon rente voor je geld

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.