Alleen John de Leeuw aanwezig bij huldigingen

15 december 2016 08:03

John de Leeuw was dinsdag de enige aanwezige kampioen bij de officiële huldigingen van de Kortebaanbond. De catchdriver nam daarom naast zijn eigen prijzen ook die van Stal de Groningers in ontvangst.

De Kortebaanbond had de huldigingen goed voorbereid en diverse originele ereprijzen geregeld. Deze inspanningen werden slechts gedeeltelijk beloond. Danny den Dubbelden (leerlingkampioen), Hans Bot (kampioen bij de trainers) en Stal de Groningers (eigenaar van Paard van het jaar Barbert) waren afwezig.

Gelukkig was de winnaar van het pikeursklassement De Leeuw er wel. Naast mooie woorden van voorzitter Gerard Post Uiterweer ontving hij bloemen en een ingelijst schilderij met daarop zijn belangrijkste verrichtingen van het afgelopen seizoen.

Naast John de Leeuw nam ook Ed Vaandering (rechts) de prijzen in ontvangst voor Stal de Groningers, waaronder een bierpul met opschrift en foto.

 

Afscheid

Naast de officiële huldigingen werd in Assendelft ook Leo van Vliet uitgezwaaid. De voorzitter van de kortebaan in Voorschoten was sinds 2007 bestuurslid van de Kortebaanbond en tevens vice-voorzitter. Door het vertrek van Van Vliet bestaat het bestuur vanaf nu uit vijf man. Naast voorzitter Post Uiterweer hebben ook Frans Jansen (secretaris), Jasper de Jong (penningmeester), Hans Ruygrok (bestuurslid) en Bas Kuntz (bestuurslid) zitting in het bestuur.

Gerard Post Uiterweer bedankte Leo van Vliet (links) voor zijn werk als bestuurslid van de Kortebaanbond.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.