Alkmaar trapt af met koers over 1100 meter

30 april 2018 07:48

Op Drafcentrum Alkmaar vindt maandag de laatste gelegenheid plaats voor de kortebaners om de benen te strekken voor het nieuwe seizoen. Tijdens de eerste koers (start om 18.20 uur) van de avond staan zeven sprinters aan de start over 1100 meter.

Deelnemers:
1. Edo Venus – Tom Kooyman
2. Fleur Europoort – Bryan Vader
3. Cassari – Jaap van Rijn
4. Andrea Swagerman – Frans van der Blonk
5. Ben Hurry – John de Leeuw
6. Cassandra D – Elco Korrel
7. Bronco Boko – Ruud Pools

Cassari vertrekt als groot favoriet. De merrie was twee weken geleden oppermachtig over 1100 meter. Ook de nummers twee en drie (Bronco Boko en Andrea Swagerman) zijn er maandag bij.

Nog meer kortebaners

Ook in de overige koersen staan kortebaners aan het vertrek. Every’s wish en Marieke Bergen doen mee aan de montékoers (koers 2). In koers 4 komen House CS Ice en Danny den Dubbelden in actie, gevolgd door Donder Frejo (Rob de Vlieger) in koers 5.

In de slotkoers (21.20 uur) starten de nieuwe kortebaner Hannie Swagerman (Frans van der Blonk) en Dumarion Metjo (Jaap van Rijn). Ook Chakaka en Tamburini komen maandag in Alkmaar aan actie. Zij werden door hun trainer onlangs echter niet genoemd als potentiële deelnemer voor het nieuwe kortebaanseizoen.

Zet online in op koersen in Alkmaar en krijg als nieuwe klant een welkomstbonus van 25 euro. Klik hieronder op de banner. Runnerz.nl - wedden op paarden - €10 welkomstbonus!

 

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.