Aanmelden Super Vriend kan nog tot en met woensdag!

7 mei 2019 14:49

De doelstelling is bijna gehaald! Op dit moment zijn er bijna 130 ‘aandelen’ Super Vriend uitgedeeld. Wij zijn blij en verguld dat we het beoogde aantal gaan halen en danken iedereen die daarvoor hebben gezorgd. De inschrijving is echter nog niet gesloten. Tot en met woensdag 8 mei 23.59 uur kun je je nog aanmelden. Wel hanteren wij een maximum van 150 ‘aandelen’.

We spreken nu bewust over ‘aandelen’ in plaats van aantal ‘Super Vrienden’, omdat wij onlangs ook de mogelijkheid hebben gegeven om een tweede of een extra halve aanmelding Super Vriend te nemen. Bovendien hebben wij het overgebleven prijzengeld van vorig jaar aangesproken, waardoor iedereen die vorig jaar ook heeft meegedaan 0,112 aandeel extra heeft.

Hoewel wij nog allerminst zeker waren dat de kosten voor het huren van het tweede paard Gaya Vip waren gedekt, hebben wij vorige maand toch de knoop doorgehakt. Wij vinden de actie te mooi (en te leuk!) voor stilstand. Gelukkig zijn wij voor deze moed beloond en hebben wij nog veel extra en nieuwe aanmeldingen gekregen. Een mooi bewijs van vertrouwen in trainster/pikeur Caroline Aalbers, pikeur John Dekker, eigenaar Jan Beemsterboer én ons als initiatiefnemers van dit project!

Caroline Aalbers (Gaya Vip) en John Dekker (Fip Junior) hebben de paarden van de Super Vrienden al getest op de trainingsbaan in Callantsoog.

Aanmelden

Inmiddels staat de teller op bijna 130. Er is dus nog plek voor zo’n twintig aanmeldingen. Hierbij tekenen wij aan dat een nog nader te bepalen hoeveelheid aandelen beschikbaar wordt gesteld aan de Super Vrienden die op de Kortebaandag in Alkmaar aanwezig waren. Zaterdag verrichten wij, voorafgaand aan, of tijdens de kortebaan van Assendelft, hiervoor de loting. Wil je dus nog meedoen, meld je dan snel aan. In elk geval voor woensdagavond 23.59 uur.

Op donderdag communiceren wij het totale aantal ‘aandelen’. Bovendien mailen wij de Super Vrienden dan alle aanvullende informatie en voorwaarden over het project. Het seizoen van Emi van Jip, Gaya Vip en mogelijk ook Fip Junior kan dan beginnen!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Voor € 15,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.