TipCompetitie


Notice: Undefined index: beschrijving in /home/kortebaand/domains/kortebaandraverijen.nl/public_html/wp-content/themes/kortebaan/functions.php on line 195

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie van Kortebaandraverijen.nl! Voor elke kortebaan kun je jouw prognose invullen op onderstaand formulier.

De vier paarden die je hebt gekozen scoren punten. Daags na desbetreffende kortebaan verschijnen op deze website de dagscores en de tussenstanden van de diverse klassementen. Doe mee en kroon jezelf tot de ultieme kenner van de kortebaan. Spanning is gegarandeerd! Let op: je kunt alleen meedoen als Vriend van de Kortebaandraverijen.nl.

De spelregels

  • Je kiest per kortebaan één winnaar en vult deze aan met drie andere paarden, waarvan de positie niet van belang is.
  • Een paard verdient punten door het winnen van een rit. Eén gewonnen rit is één punt, twee gewonnen ritten zijn twee punten, enzovoort.
  • Wanneer je de winnaar goed hebt voorspeld, krijg je bonuspunten. De toekenning van de bonuspunten is met ingang van dit seizoen gewijzigd. De winnenduitbetaling wordt niet meer gedeeld door drie, maar in zijn geheel toegekend, afgerond naar boven. Maximaal kunnen per kortebaan veertig bonuspunten worden gescoord.
  • Wanneer een door jouw gekozen paard een stilstaand nummer krijgt, scoort hij twee punten.
  • Wanneer een deelnemer door bijloting de volgende omloop bereikt, scoor je daar geen punten mee. De deelnemer kan overigens in de volgende omloop wél weer punten scoren.
  • Wanneer een door jou gekozen paard voor aanvang van de eerste omloop wordt geschrapt, speel je automatisch verder met zijn tegenstander. Dat levert je dus sowieso twee punten op, want deze tegenstander bereikt via het zgn. stilstaande nummer de volgende omloop.
  • Wordt een door jou gekozen deelnemer geschrapt vóór de tweede, derde, vierde of beslissende omloop kun je met deze deelnemer geen punten meer behalen. Ook neemt geen enkel ander paard zijn plaats is, zoals in het vorige punt wél het geval is.
  • Let op: Dit seizoen zijn acht kortebanen aangewezen waarbij elke gewonnen rit van de gekozen paarden niet één, maar twee punten opleveren. Daarbij is rekening gehouden met de indelingen van de regioklassementen, zodat elk deelklassement twee koersen met dubbele punten heeft. Het betreft Hoofddorp, Stompwijk, Santpoort, Purmerend, het Nederlands kampioenschap in Medemblik, Roden, Utrecht en ’t Zand. Het toekennen van bonuspunten staat los van dubbele punten; deze worden ook tijdens bij deze acht kortebanen toegekend zoals hierboven beschreven. Tijdens deze acht kortebanen kan dus geen aanspraak worden gemaakt op het scoren van dubbele bonuspunten.
Elke gewonnen rit levert een punt op in de Tipcompetitie.

Regio’s

Net als voorgaande jaren zijn de kortebanen in verschillende regio’s verdeeld, van elk zes of zeven kortebanen. Zie hieronder de verdeling:

Zaanstreek West-Friesland Bollenstreek Westland
Assendelft Wognum Sassenheim Vroomshoop
Egmond a/d Hoef Venhuizen Zwanenburg Warmond
IJmuiden Middenbeemster Hoofddorp * Stompwijk *
Santpoort * Schagen Bemmel Voorschoten
Beverwijk Medemblik * Hillegom Nootdorp
Heemskerk Enkhuizen Lisse De Lier
Purmerend * ’t Zand * Utrecht * Roden *

* = tijdens deze kortebanen is elke gewonnen rit van de door de deelnemers gekozen paarden twee punten waard

Aad van Diest kreeg tijdens de Vriendendag in 2016 zijn regioprijs.

Belangrijk: alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen en maximaal één inzending per persoon (bij meerdere inzendingen van één persoon geldt de laatst gestuurde). Gebruik van schuilnamen en alleen een voor- of achternaam is niet toegestaan. Gebruik elke keer exact dezelfde formulering van de naam om verwarring te voorkomen! Ingevulde formulieren moeten op de dag van desbetreffende kortebaan voor 12.00 uur ingestuurd zijn!

Dagprijzen

De eer en een mooie vermelding op de site. Wil je deze vermelding extra kracht bijzetten? Stuur ons dan een foto van jou (naar info@kortebaandraverijen.nl) op de kortebaan, die we bij de berichtgeving over de TipCompetitie kunnen gebruiken.

Regioprijzen

Elke periodewinaar ontvangt een fles wijn.

Totaalprijzen

1e plaats: Een fles wijn + trofee
2e plaats: Een fles wijn
3e plaats: Een fles wijn

Formulier tipcompetitieGebruik elke keer exact dezelfde formulering van de naam om verwarring te voorkomen

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.