Nog veel Super Vrienden nodig voor huur Emi van Jip

13 april 2018 08:22

Na een stormachtig begin is het aantal aanmeldingen om Super Vriend te worden de laatste dagen bijna tot stilstand gekomen. De oorzaak laat zich raden. Misschien zijn wij in onze berichtgeving te optimistisch geweest, zodat hierdoor de indruk is gewekt dat opgeven niet meer nodig is. Niets is echter minder waar. We zoeken nog flink wat medehuurders van Emi van Jip om de actie door te laten gaan.

Wanneer wij in deze situatie geen verandering kunnen brengen, moeten wij besluiten te stoppen en de beoogde huur van Emi van Jip te cancelen. De liefhebbers die zich wel hebben opgegeven, krijgen dan hun geld teruggestort.

Echter, de maand april is nog niet halverwege. Met eigenaar Jan Beemsterboer en trainster Caroline Aalbers is afgesproken dat de laatste week van april bindend is. Op maandag 30 april wordt het definitieve besluit genomen.

Oproep

Wij roepen dan ook alle kortebaanliefhebbers op zich alsnog op te geven als Super Vriend! Voor 121 euro (inclusief BTW) ben je het gehele seizoen eigenaar van Emi van Jip en krijg je alle voordelen van onze Vrienden en Vriend Plusleden. Heb je je al opgegeven? Misschien kun je je kortebaanvrienden dan enthousiasmeren om ook mee te doen zodat je Emi van Jip komend seizoen samen kunt aanmoedigen.

Uiteindelijk hebben wij als doel met deze actie een extra paard voor het kortebaancircuit te regelen. Daarbij willen wij honderd liefhebbers laten ervaren hoe het is om met een kortebaner deel te nemen aan het circuit. Naar onze mening kan dit niet anders dan stimulerend werken voor de sport!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.