Meld je aan: Voor 100 euro eigenaar van een kortebaner!

6 april 2018 09:57

Het komende seizoen kan voor jou spannender worden dan ooit. Voor 100 euro (exclusief BTW, dus 121 euro totaal) ben je Super Vriend van Kortebaandraverijen.nl en ‘mede-eigenaar’ van het paard Emi van Jip. Meld je snel aan, want er is slechts plek voor honderd liefhebbers!

Honderd Super Vrienden huren de zevenjarige merrie één kortebaanseizoen lang (van 1 mei tot en met 31 oktober 2018). Kortebaandraverijen.nl laat met deze actie een grote groep veelal nieuwe eigenaren proeven wat het is om een paard te ‘hebben’. Dit kan niet anders dan stimulerend werken. Bovendien levert het de kortebaansport een extra deelnemer op voor het nieuwe seizoen.

Om deze actie te doen slagen, heeft de redactie een aantal maanden geleden contact gezocht met trainster Caroline Aalbers. Zij is samen met haar partner en pikeur John Dekker op zoek gegaan naar een nieuw talent dat het komende seizoen kan gaan kortebanen. Uiteindelijk kwam ze terecht bij Emi van Jip en bleek ook haar eigenaartrainer Jan Beemsterboer enthousiast over de actie. Na het maken van diverse afspraken was de deal snel gemaakt.

Twee starts

Helemaal nieuw is Emi van Jip niet op de kortebaan. Vorig jaar heeft ze twee keer deelgenomen met Rob de Vlieger op de sulky. In zowel Schagen als Enkhuizen werd ze in de eerste omloop uitgeschakeld. Ze bleek echter trouw en een gemakkelijke starter. Zie hieronder de tweede rit van de confrontatie met Viperio, vorig jaar in Enkhuizen.

Emi van Jip - Viperio, Enkhuizen 2017
Emi van Jip (in de rechterbaan) tegen Viperio, vorig jaar in Enkhuizen.

Inmiddels heeft Emi van Jip de overstap gemaakt van de stal van Beemsterboer naar het entrainement van Caroline Aalbers. Zij heeft goede hoop dat de merrie met specifieke kortebaantraining en meer ervaring progressie kan maken.

Prijzengeld en reglement

Afgesproken met eigenaar Beemsterboer is dat eventueel prijzengeld gelijkmatig wordt verdeeld: 50 procent voor de trainster en de eigenaar én 50 procent voor de Super Vrienden. Dit laatste wordt aan het eind van het seizoen door Kortebaandraverijen.nl aan de Super Vrienden uitgekeerd of in mindering gebracht voor de actie van het seizoen 2019.

In een later stadium krijgen alle Super Vrienden een ‘reglement’ waarin staat vermeld hoe wij met elkaar het kortebaanseizoen van 2018 tot een feest gaan maken. De redactie van Kortebaandraverijen.nl zal het gehele seizoen verslag doen van de vorderingen van Emi van Jip. Maar eerst en vooral is het nu zaak om van de actie een succes te maken!

Meld je snel aan!

Het woord is daarom nu aan alle kortebaanliefhebbers. Meld je aan via het onderstaande linkblok als Super Vriend. Je krijgt dan ook automatisch alle privileges die onze Vrienden en Vriend Plusleden krijgen. Na aanmelding krijg je een autoreply met de betalingsgegevens. Heb je je voor dit seizoen al aangemeld als Vriend of Vriend Plus? Meld je dan opnieuw aan als Super Vriend en trek het reeds betaalde bedrag van het totaal af.

Let op: je kunt je alleen als individu aanmelden aan Super Vriend. Wacht niet te lang. De inschrijving stopt direct nadat de 100 aanmeldingen binnen zijn!

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.