Emi van Jip komt naar Assendelft, aanmelden kan nog!

30 april 2018 16:47

Caroline Aalbers neemt Emi van Jip zaterdag mee naar Assendelft. Waarschijnlijk komt de merrie om te werken naar de Dorpsstraat. Het is die dag de laatste kans om je in te schrijven als Super Vriend en daarmee het hele seizoen mede-eigenaar te zijn van deze kortebaner.

“Ze moest even wennen bij mij op stal, maar inmiddels is ze erg blij”, vertelt Aalbers over de vorderingen van Emi van Jip. “Afgelopen zaterdag heeft ze in partij gewerkt met draaien. Dat ging erg goed. Ik heb vertrouwen. Ze komt sowieso om te werken naar Assendelft, maar het is mogelijk dat we haar direct inschrijven.”

Steunen

Inmiddels hebben 72 liefhebbers zich opgegeven als Super Vriend. Zij betalen eenmalig 100 euro (exclusief BTW) en zijn daarmee het hele seizoen mede-eigenaar van Emi van Jip. Bovendien steunen zij met hun bijdrage de website Kortebaandraverijen.nl en krijgen daarbij alle voordelen die ook de Vriend Plus-leden hebben.

Iedereen die zich heeft opgegeven, heeft een mail ontvangen met alle praktische zaken rondom de huur van Emi van Jip. Aanmelden kan via onderstaande link, maar is ook zaterdag mogelijk langs de baan in Assendelft.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.