Opgeven Vriendendag kan tot en met 19 juli

16 juli 2018 09:45

Drafsporticoon Piet Borsboom en Gerard Post Uiterweer, voorzitter van de Kortebaanbond, zijn op maandag 23 juli de hoofdgasten tijdens de jaarlijkse Vriendendag van Kortebaandraverijen.nl. Met Borsboom blikken wij terug op zijn indrukwekkende carrière bij de NDR. De toekomst is juist het onderwerp in het gesprek met Post Uiterweer. De aanvang is 10.00 uur.

De Vriendendag van Kortebaandraverijen.nl is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Kortebaanliefhebbers bespreken met elkaar de sport, drinken een kop koffie en worden vermaakt met een interessant programma. Het evenement eindigt met een bescheiden buffet waarna iedereen richting Stompwijk vertrekt (ongeveer 4 kilometer afstand). Voor alle aanwezigen ligt een entreekaart en programmaboekje voor de koers in Stompwijk klaar.

Piet Borsboom staat tegenwoordig bij de Runnerz-wagen voor speluitleg.

Elk jaar zijn er gasten uit de sport aanwezig. Frans Jansen (nu secretaris van de KortebaanBond) en Wim van der Mespel waren er in 2015. In 2016 waren Jaap Poelstra en Manon Pools de gasten. In 2017 mocht de redactie van Kortebaandraverijen.nl ‘maestro’ Jan Wagenaar in het zonnetje zetten.

Programma 2018
09.30 uur
Deuren van Klaverhal gaan open. Ontvangst met koffie/thee
09.55 uur Opening met Eye of The Tiger
10.00 uur De Winscore: De appers bespreken alle ritten in de eerste omloop van Stompwijk
10.20 uur Koffie/Thee
10.30 uur Vraaggesprek met Gerard Post Uiterweer. *
10.50 uur Prijsuitreiking TipCompetitie 2017
11.10 uur Vraaggesprek met Piet Borsboom
11.30 uur Buffet
12.00 uur Afsluiting
*De aanwezigen hebben bij aanmelding de mogelijkheid om schriftelijk vragen door te geven. De meest relevante en toepasselijke vragen kunnen na afloop worden gesteld.

Alle Super Vrienden en Vriend Plus-leden hebben gratis toegang. Introducees zijn van harte welkom. De kosten hiervoor bedragen 10 euro, te betalen bij binnenkomst. Dit is inclusief entreekaart, programma, koffie/thee en buffet.

Gerard Post Uiterweer (rechts) vorig jaar tijdens de huldiging van pikeurskampioen John de Leeuw.

Van te voren opgeven (dit is mogelijk tot en met donderdag 19 juli) is een ‘must’ en kan door middel van het sturen van een mail naar info@kortebaandraverijen.nl. Geef daarin alle namen door en vermeld Super Vriend, Vriend Plus en / of introducee. Let op! De ruimte in de Klaverhal (Hondsdrafweg 1, Zoeterwoude) is beperkt. Er wordt een maximum aantal aanmeldingen gehanteerd. Hiervoor is de volgorde van binnenkomst van aanmelding doorslaggevend.

TipCompetitie

Ben je een echte kortebaankenner of houd je van een gokje? Doe dan mee met de TipCompetitie!

Word vriend of meer

Vanaf € 10,- per jaar houd je Kortebaandraverijen.nl online en krijg je meerdere extra's.